Selaimesi ei tue Javascriptiä tai olet kytkenyt Javascript-tuen pois päältä. Toimiakseen kunnolla, sivut vaativat Javascript tuen.
 

 

Onko tasa-arvoisempi Suomi arvojesi mukainen asia? Pitäisikö tasa-arvon Suomessa koskea myös poikia ja miehiä? Liity yhdistyksen jäseneksi ja tule mukaan arvokkaan asian puolesta!

 

Miesten tasa-arvo ry:tä tukemassa:

 

Mieslähtöinen tasa-arvotoiminta on vailla valtion tukea. Resurssit ovat kuitenkin tarpeen pyrittäessä hyvällä tavalla luomaan ja ylläpitämään niitä rakenteita, joiden kautta tavoitteisiin pyritään.

 

Jäseneksi


Miesten tasa-arvo ry:n jäsenyys antaa hyvät mahdollisuudet vaikuttaa todellisen tasa-arvon syntymiseen Suomessa. Jäsenet osallistuvat vuosittain valitsemaan yhdistyksen hallituksen.


Jäsenmaksu


Miesten tasa-arvo ry perii jäseniltään vuotuisen jäsenmaksun, joka on 20 euroa.


Jäseneksi liittyminen


Yhdistykseen voivat liittyä jäseniksi kaikki miehet ja naiset, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt ja periaatteet. Jäseneksi ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteessa: miestentasaarvo[at]gmail.com


Laita ilmoittautumiseen mukaan


- nimi

- osoite

- syntymävuosi

- puhelinnumero

- sähköpostiosoite


Sen lisäksi voit halutessasi kertoa, mistä miesten tasa-arvoon liittyvästä aihealueesta olet kiinnostunut tai onko sinulla jotain miesten tasa-arvoon liittyvää erityisosaamista, jota voidaan käyttää hyväksi yhdistyksen tavoitteiden edistämisessä.


Jäsentiedot eivät ole julkisia.


Rekisteriseloste


Rekisteriseloste (tiedot rekisterin ylläpidosta)

 

 

Takaisin sivun ylälaitaan